Garantie, Service, Returnare produse

De reținut!

După completarea formularului vei fi contactat pentru a primi un număr de înregistrare. Te rugăm să nu trimiți coletele fără acest număr de înregistrare scris pe AWB sau pe ambalaj. În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea produsului.

Click AICI pentru a completa formularul de GARANTIE

Garanția produselor achiziționate din magazinul stampileciobanu.ro

este de 24 de luni la suportii Trodat, 36 de luni la stampila din polimer si 1000 de tusari pentru tusierele suportilor Trodat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificatul de garanție comercială.

Pe lângă garanția comercială, magazinul nostru oferă pentru toate produsele achiziționate garanția legală de conformitate, conform legislației în vigoare.

Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre în termen de maxim 15 zile calendaristice, din momentul in care se face receptia produsului defect.

Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție.

Recomandări pentru trimiterea produselor în garanție:

Pentru trimiterea produselor în garanție  te rugăm să completezi formularul de garanție sau trimite o solicitare în scris pe adresa de email stampileciobanu.ro, care să conțină Nume, Prenume, Telefon, Număr  Comanda sau Factură, Produs, Defectul Reclamat.
Nu trimiteți colete către firma noastră fără a primi un număr de înregistrare. Alături de datele de expediție, trebuie să menționați pe colet numărul de inregistrare primit în urma solicitării trimise.

Magazinul nostru va ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 30 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, in conditiile prezentate mai jos:

– in primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;

– pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita inlocuirea produselor;

– costul transportului este in sarcina clientului, avand in vedere prevederile legii 249/2015 actualizata, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original;

– produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, Garantia se pierde daca produsul a fost utilizat deja si prezinta urme de folosinta sau este deteriorat din diverse alte motive 

Procedura pentru returnarea produselor:
Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email stampileciobanu@gmail.com, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Comanda sau Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.

Recomandari pentru returnarea produselor:
Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.
Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Foarte important:

StampileCiobanu poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

mai jos puteti descarca Certificatul de Conformitate al producatorului

Certificat Conformitate Trodat
Shopping Cart
Verified by MonsterInsights